vineri, 1 ianuarie 2010

PDF to WORD Converter v3.0

PDF2WORD este o aplicatie pentru conversia fisierelor PDF(.pdf) in format Microsoft Word. (.doc). Cu ajutorul acestuia puteti transforma orice fisier PDF (Portable Document Format) intr-un document mult mai accesibil Word (.doc) sau invers, puteti transforma din .doc in .pdf, dupa preferinta.

Este un program foarte usor de folosit, si poate fi descarcat de aici: PDF to Word Converter v3.0

Instructiuni pentru instalare:

1. Este un program foarte usor de instalat, o data receptionat dati dublu click pe fisierul descarcat: (pdf2word_RO.exe);

2. Dati Next, ca in screenshot-ul de mai jos:





3. Selectati folderul in care doriti sa fie instalat programul, apoi dati Next:



4. Programul va crea scurtaturi in folderul Start Menu (daca nu doriti sa fie create aceste scurtaturi bifati jos, Don't create a Start Menu folder), ca in imaginea de mai jos:



5. Bifati Create a desktop icon daca doriti sa apara o iconita a programului pe desktop-ul dvs. si Create a Quick Launch icon daca doriti sa apara o iconita a programului in Lansare Rapida, ca in imagine:



6. Dati Install, asteptati cateva momente si programul se va instala imediat; la final bifati, daca doriti, Launch PDF2WORD v3.0, iar programul va rula imediat. La rulare vi se va cere Registration Key [E-mail: www.serials.ws; Key: 7489-91996-6V031-849] (sursa: www.serials.ws)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
O tema de Antimiorita pentru platforma Blogger.com|Pusa la dispozite pe: Blogger templates